Home Lajme KOSOVË Parakalimi i FSK-së në Semetisht, nder dhe krenari

Forcat e Sigurisë së Kosovës sot parakaluan në fshatin Semetisht të Komunës së Suharekës.

Në pritje të tyre s’kishte si të mungonte kryetari Bali Muharremaj.

“Për mua si pjestar i UÇK-së, me profesion ushtarak, për mua është ëndërr edhe sot. Mirëpo shumë gjenerata kanë punu, kanë dhënë gjak për ta kriju ushtrinë e Kosovës. Bashkimi i të gjitha forcave ka arrit me bë ushtrinë e Kosovës“, u shpreh ai me plot krenari.