Home Lajme KOSOVË Pastrohet Liqeni i Fierzës

Ka mbaruar aktiviteti mbarkombetar vullnetar per Pastrimin e Liqenit te Fierzes.
Aktiviteti i dyte me karakter mbarkombetar, pas Aktivitetit ta Pastrojme Liqenin e Komanit. Ngjarje e cila ka nxite dhe iniciu aktivitete te tjera ne Kosove dhe Shqiperi.
Organizatorët për këtë Aktivitet ishin aktivistet Alben Guide Kola,Besmir Rata,Aranit Mula,Donald Dervishi etj.
Në këtë aksion pastrimi në Kukës morën prjese edhe rreth 100 aktivistë ,natyrdashës ng Ferizaj ,Peja Tirana Gjakova Gjilani Prishtina dhe u grumbulluan rreth 700 thasë me mbeturina kryesit shishe plastike

Sot Liqeni i Fierzës eshte me i paster, sot ndergjegjesimi i popullit eshte me i madhe.
Bashkimi Kosove Shqiperi nuk ndodhe ndryshe vetem se ne kete menyre.