Home Lajme KOSOVË Për shkak të punimeve në Rrugën Remzi Ademaj, sot konsumatorët e këtij...

HIDROREGJIONI JUGOR“ SH.A PRIZREN njofton konsumatorët se, për shkak të punimeve të cilat janë duke u kryer në Rrugën Remzi Ademaj, sot me daten 15.06.2021 prej orës 13:00 dhe deri në ora 15:00, konsumatorët e këtij lokacioni nuk do të kenë furnizim të ujit.

Punëtorët e kompanisë janë duke u munduar që sa më shpejt t’i përfundojnë këto punime dhe të rikthehet furnizimi i rregullt me ujë të pijes.