Home Lajme Përfundon rruga për në Novoselan

Rruga e sapopërfunduar për fshatin Novosellan dhe pamja e Prizrenit.#maibukrivend😍#prizrenibukur#vvazhdojme,ka shkruajtur sot në rrjetin e tij social Kryetari i Prizrenit Mytaher Haskuka.