Home Lajme KOSOVË Përveç qytetarëve, edhe veturat zyrtare po shkojnë në Shqipëri

Mbi 13 mijë qytetarë kosovarë kanë shkuar në Shqipëri për të kaluar fundjavën.

Në mesin e shumë veturave që po shkonin, ishte edhe një veturë zyrtare me targa 3Z.

Nuk dihet nëse kjo veturë është shkuar në Shqipëri për punë zyrtare.

Vetura është parë duke shkuar në drejtim të rrugës që qon në Tiranë dhe Durrës.

Qytetarët i janë drejtuar Shqipërisë këtë fundjavë për shkak të masave kufizuese që janë vendosur në Kosovë.