Home Lajme Plani i reduktimeve të ujit për Fshatin Zhur

1. Lagjia Ademaj, Omaj, Begaj, Kurtaj dhe Shkolla do të furnizohen me ujë të pijes nga ora 08:00 – 14:00 2. Lagjia Badallaj, Elezkurtaj, Vezaj, Hoxhaj, Rizanaj, Memaj, Kabashi, Kryeziu, Gavazaj dhe një pjesë e Lagjes Kurtaj do të furnizohen me ujë të pijes nga ora 14:00 – 21:003. Lagjia Zhuri i Ri dhe Lagjia Susuri do të furnizohen me ujë të pijes nga ora 21:00 – 08:00 4. Te Trafa Rruga e Dragashit do të furnizohen me ujë të pijes nga ora 08:00 – 14:00 Ju falënderojmë për mirëkuptim! K.R.U.“HIDROREGJIONI JUGOR“ SH.A – PRIZREN