Home Lajme Plaqkiten arkat e KEDS-it në Prizren, Policia jep detajet e ngjarjes

Sot në ora 15:03 minuta ka ndodhur një plaqkitje e armatosur në zyret e KEDS- it në Prizren.

Zëdhënësi i Policisë në Prizren Shaban Osmanollaj tha për Rtv Besa se janë vjedhur një shumë e konsiderueshme e parave dhe se Policia është në kërkim të tyre.