Home Lajme BOTË Populli i Beninit falënderon Bashkësinë Islame të Kosovës për ndihmat e dërguara

Ndihmat e dërguara nga shoqata humanitare bamirëse “Bereqeti” që funksionin në kuadër të Bashkësisë Islame të Kosovës (BIRK), kanë filluar të shpërndahen për popullin e shtetit të Beninës në Afrikën Perëndimore. Me këtë rast pranimi dhe shpërndarja e këtyre ndihma është duke u bërë nga “Asociacioni humanitar për zhvillim e promovim social”, në Benine nën udhëheqjen e drejtorit, Kasim Jusuf-it. Ai me ketë rast ka shprehur falënderime dhe konsiderata të larta për këto ndihma të dërguara nga Kryesia Bashkësisë Islame të Kosovës (BIRK), të tubuara nga njerëzit e vullnetit të mirë të popullit të Kosovës e duke lutur të madhin Zot që t’ua shtojë të mirat e Tij të shumta.