Home Lajme KOSOVË Prishtina sërish prin në botë me ajër të ndotur, sot ia kalon...

Prishtina viteve të fundit është radhitur në vendet e para sa i përket ndotjes së ajrit. Edhe sot në Prishtinë vlera e ndotjes është pashëndetshme dhe e rrezikshme për qytetarët.Sot, sipas matësve të cilësisë së ajrit të vendosur në kryeqytet, ajri ka arritur koeficientin prej 183 PM dhe konsiderohet e pashëndetshme.E me këtë renditje, Prishtina është radhitur në majë sa i përket ndotjes së ajrit. Duke e lënë pas kështu edhe Korenë e Kinën.