Home Lajme KOSOVË Qytetari i Prizrenit në grevë urie para Doganës së Kosovës, pretendon se...

“Lajmrim te nderuar qytetarUnë Bekim Muriqi nga qyteti i Prizrenit me date 25-11-2020 dita e parePas 6 vite te plota ja pra perseri ne GREVE URIE per me mbrojt kafshaten e gojes kunder Doganes se Kosoves per sektorin e pagesave ose ( vleresimit ) ne Prishtin pasi qe jam me dokumente ne regull me ligjet e Republikes se Kosoves.Apeloj ministrin e tregtise dhe industrise dhe e ngris zerin kunder sektorit te vleresimeve te Doganes se Kosoves per shkak se po me mohojne drejten time si qytetar i republikes se Kosoves ne kete situate pandemie si dhe me krize ekonomike me mbivlersim enorme me mbi 19000 mije dolare. Ju falenderoje per mirkuptime” ka shkruajtur Bekim Muriqi në rrjetin e tij social.