Home Lajme Gjinden gjësendet e humbura me vlerë në Prizren

Sot në redaksin e Rtv Besa ishte raportuar për humbjen e gjësendeve me vlerë (një zinxhir i qafës një i dorës)

Pak më parë është lajmëruar personi ku ka falemnderuar për bashkëpunimin e qytetarëve dhe ka konfirmuar që janë gjetur gjësendet e humbura.