Home Lajme KOSOVË Qytetari shanë e ofendon ambasadorin Qëndrim Gashi dhe gjithë politikanët kosovarë! (VIDEO)

“O Vallahin ***** **** tanve, me ambasador e me deputetë krejt/gazeta blic

https://www.facebook.com/watch/?v=1246328729075005