Home Lajme KOSOVË Reagimi i deputetes nga Vetëvendosja:Pra kjo paska qenë Marreveshja “historike”:

S’ka njohje reciproke siç premtonte zt.Hoti;-Ndarja me Serbinë e Liqenit të Ujmanit për furnizim me ujë dhe energji;-Pezullim të aplikimit për anëtarësim të Kosovës në Organizata ndërkombëtare- Mbrojtje të veçantë për Kishën Ortodokse Serbe;-Anëtarësim në zonën Mini-Shengen ballkanik; – Dalja e Serbisë në Detin Adriatik.Dhe disa pika që po të mos ishte gjendja kaq serioze, do të quheshin qesharake.