Home Lajme Rehabilitohen rrugët me asfalt në Komunën e Prizrenit

Drejtoria e Shërbimeve Pulike (DSHP) njofton se në bazë të projektit, “Rehabilitimi i rrugëve me asfalt në Komunën e Prizrenit”, ka kryer rehabilitimin (rregullimin) e këtyre rrugëve në lagjen Arbanë:- Çerçiz Topulli,- Hidajet Mazreku,- Flamuri i Arbërit,- Nuhi Rexhepi,- Bajram Curri, si dhe,- Rehabilitimi i disa pjesëve të rrugës tranzitore.