Home Lajme KOSOVË Rtv Besa 100.000 pëlqime !👏👏👏

Faleminderlt për besimin dhe përzgjedhjen që keni bërë faqes tonëRadio Televizioni Besa në 20 vjetorin e punës së saj edhe më tutje do të vazhdojë me të njëjtin mision dhe me të njëjtin qëllim sikurse deri më tani.Na përcjellni-Radio Besa në 102.3 FMTv Besa- Në rrjetin tokësor 30 UHF si dhe në të gjitha rrjetet kabllovike në Kosovëdhe në diasporë Si dhe në rrjetet sociale në www.rtvbesa.com dhe në facebook/rtvbesa