Home Lajme KOSOVË Sebahte Sopi u vra nga ish-burri dhe më pas e vrau veten,...

Kanë dalë detaje të reja nga vrasja e dyfishtë që ndodhi sot në Prishtinë. Burimet të IndeksOnline kanë thënë se qifti kanë qenë të martuar dhe më pas janë shkurorëzuar.

Qifti edhe pas shkarëzimit kanë pasur probleme të vazhdueshme mes vete.

Ish burri dyshohet se e ka vrarë së pari Sebehaten e pastaj ka vrarë veten.

Dyshimet e para pas shkurorëzimit tregojnë se për motive xhelozie mashkulli e ka vrarë ish-gruan pastaj veten.

Dorasi është rreth 40 vjeç, ndërkohë që Sebahate Sopi është rreth 30 vjeç.