Home Lajme SHKOLLA VERORE NË FUTURE EDUCATION

Prindër të dashur , a e dini që shkolla verore
në këtë kohë të pandemisë është zgjidhje ideale për fëmijët .
Shkolla verore është një nga përvojat më të bukra që duhet të provojë çdo fëmijë .
Pas përfundimit të shkollës fëmijët duan të luajnë dhe të jetojnë maksimalisht fëmijërinë e tyre .
Future Education ofron – Dije , argëtim , miq të rinj , përvojë , pavarësi , eksplorim .

Nga data 10 Korrik deri 10 Gusht
Orari do të jetë : çdo ditë nga 2 orë

Vetëm 15€

Regjistrimet kanë filluar , ju mirëpresim.

Future Education Prizren
‭+38343920666

https://www.facebook.com/FutureEducationOnline/