Home Lajme KOSOVË Shoqërohet në Polici, Petrit Kllokoqi, kryetari i Gastronomëve!

Kryetari i Shoqatës së Gastronomeve të Kosovës, Petrit Kllokoqi është shoqëruar në stacionin e Policisë së Kosovës në Prishtinë.Shoqërimi ndodhi pas përfundimit të protestës së gastronomeve të cilët zhvilluan një aktivitet simbolik para lokaleve të kinemaja ABC.Me tenxhere dhe lugë, ata krijuan një zhurmë në shenj revolte ndaj institucioneve të Republikës.