Home Lajme BOTË Shpërthim i fuqishëm në Madrid (VIDEO)

Sapo ka ndodhur një shpërthim i fuqishëm në qendër të Madridit në Spanjë. Konkretisht në rrugën Toledo, ku një ndërtesë është shkatërruar pjesërisht.

Shpërthimi është dëgjuar në një pjesë të madhe të qytetit, derisa ende nuk ka numra për dëmin personal dhe material.