Home Islami dhe jeta Sonte është Nata e Madhe e Miraxhit 🤲👇

Rtv Besa për nder të kësaj nate do të transmetoj drejtperdrejt programin special me Kur’an dhe Ilahi nga Xhamia e Sinan Pasha në Prizren duke filluar nga ora 19:10 minuta.