Home Islami dhe jeta Sonte shënohet Viti i Ri Hixhri 1442

Sipas Takvimit Islam, sonte e mërkure, me faljen e namazit të akshamit fillon viti i ri 1442 hixhri.
Dita e parë e vitit të ri të hixhri 1 Muharremi 1442 h është nesër e enjte, (20 gusht 2020).

Urime Viti i Ri hixhrij 1442