Home Lajme KOSOVË Sot në ora 14:00 konferencë për media në lidhje me banimin kolektiv...

Drejtori për Urbanizëm dhe Planifikim Hapësinor, Beni Kizolli do të mbajë një konferencë për media në lidhje me banimin kolektiv në rrugën “Ardian Zuranxhiu” (rr. “Tahir Meha”).

Aktiviteti do të mbahet në ora 14:00, në Shtëpinë e Bardhë, thuhet në komunikatën e KK të Prizrenit.