Home Lajme KOSOVË Sulmohen me gurë policët në Prizren

Policia ka arrestuar një të dyshuar dje në Prizren, pasi që i njëjti kishte sulmuar fizikisht zyrtarët policorë.

I dyshuari nuk i kishte respektuar urdhrat e zyrtarëve policorë dhe kishte sulmuar me gurë ata në rrugën Prizren-Reçan.

Për shkak të lëndimeve të marra, njëri nga policët ka marrë trajtim mjekësor thuhet në raportin policor.