Home Lajme Supremja rikthen nga fillimi rastin ndaj Tunë Kçira dhe të tjerëve, të...

Kolegji i Gjykatës Supreme në çështjen penale kundër të akuzuarve Tunë Kçira, për shkak të veprës penale krim i organizuar, lidhur me veprën penale: “Detyrimi”, ndërsa nga viti 2013 edhe për veprën penale: “Fajde”, si edhe të akuzuarve K.K., GJ.K., M.K., B.B., GJ1.K1. dhe G.K., për shkak të veprës penale krim i organizuar lidhur me veprën penale detyrimi.Kçira njihet në Prizen si akuzuar në dosjen për fajde të njohur si “Kristal”.