Home Lajme BOTË Turqia ndërton Xhaminë më të madhe në Francë

Në Strasburg të Francës po ndërtohet një nga xhamitë më të mëdha.

Kjo xhami e financuar nga Turqia përbëhet nga 27 kupola të vogla dhe dy minare 44 metërsh.