Home Lajme KOSOVË Tusuzi ka 121 arsye për tu rreshtuar përkrahë Çlirimtarëve…

Tusuzi ka 121 arsye për tu rreshtuar përkrahë Çlirimtarëve, andaj edhe sot mbështetja e banorëve të kësaj lagje është tregues i qartë se lagj’ja Tusuz është e ngjyrosur me ngjyra të socialdemokracisë, të cilat do t’i dalin në mbrojtje vlerave kombëtare dhe ruajtjes së identitetit të shtetit.

Nisma Socialdemokrate 121✔️
Fatmir Limaj 1✔️
Albulena Balaj Halimaj 3✔️
Zafir Berisha 5✔️

Hapsirë e sponzorizuar