Home Lajme KOSOVË Vetëm edhe disa ditë na ndajnë për të përzgjedhur fituesin për banesën...

Për nder të 14 vjetorit Abi Center dhuron banesë për një blerës fatlum.
Me blerjen e star artikujve 🌟 ju mund të jeni pjesëmarrës të lojës së madhe shpërblyese.
Me shumë dhurata dhe surpriza të tjera 🎉, si frigorifer, lavatriçe dhe TV, Abi Center feston konsumatori fiton!🎊

Tërheqja e shpërblimeve bëhet me datë 18.02.2021 në ora 18:00 drejtperdrejt në Rtv Besa.