Home Lajme Vetura godet 3 këmbësorë në rrugën për në Jaglenicë

Një veturë ka goditur 3 këmbësorë në rrugën për në Jaglenicë, në vendngjarje ka mbëritur emergjenca dhe policia, dëshmitarët e rastit raportojnë se aktualisht aty në rrugën kryesore mungojnë dritat e qytetit ku këmbësorët dhe vozitësit kanë vështërsi në pamje.