Home Lajme KOSOVË Vjosa Osmani i referohet Albin Kurtit: Urdhno kryeministër!

Kreu i LVV-së, Albin Kurti dhe u.d e presidentit, Vjosa Osmani kanë nënshkruar sot marrëveshjen e bashkëpunimit.Nga ana e saj, në fillim të konferencës Osmani i është drejtuar Kurtit si kryeministër.“Fillimisht na falni për ndërrimin e lokacionit… urdhno kryeministër”.“Ne e kemi presidentën, ajo e ka kryer detyrën me përgjegjësi dhe dinjitet”, ka vazhduar tutje Kurti me lavde kundrejt saj.Kurti ka thënë se tani ka shumë punë përpara, porse janë të zellshëm dhe të palodhshëm.