Home Lajme KOSOVË Vjosa Osmani ia merr LDK-së anëtarin e kryesisë së degës në Prizren

Deputeti Haxhi Avdyli i Listës Osmani tregon se kjo Listë i mori LDK-së anëtarin e kryesisë së degës dhe kryetarin e njërës nga nëndegët e Prizrenit.Arsim Berisha është anëtari më i ri i kësaj Liste, i cili është edhe kryeshef i QKMF-së në Prizren, përcjellë Gazeta Blic.Ky është postimi i tij i plotë:Anëtari i kryesisë së degës së LDK për dy mandate, dhe kryetar i njërës nga nëndegët më të mëdha në Prizren, Dr Arsim Berisha, kryeshefi i QKMF-së në Prizren -GUXON të punoi për ndryshim bashkë #meVjosën.