Home Lajme KOSOVË Vjosa Osmani: S’ka shtyerje, zgjedhjet mbahen me 17 Tetor

Këtë e konfirmoi presidentja e vendit, Vjosa Osmani në një konferencë për media.

Osmani tha se pas takimit me partitë politike nuk ka bazë ligjore për shtyerje të zgjedhjeve, duke llogaritur në standarin bazë të demokracisë dhe të instancave ndërkombëtare, konsensusin mes pozitës dhe opozitës.