Home Lajme KOSOVË Zafa në vendlindje, e mbledh rininë e Vërrinit

Përgaditjet për betejën poltike të 14 shkurtit i nisa nga vendlindja ime Billushë-Vërri!Isha në mesin e bashkëluftëtarëve,miqēve dhe nismëtarëve për me ju thënë se zgjedhjet e 14 shkurtit janë më shumë se zgjedhje të zakonshme, janë zgjedhje për shtetin i cili është bërë me shumë mund e sakrifica, i cili po rrezikohet nga agjenturat e huaja të kamufluara në sekte poltike!Kosova në këto momente delikate ka nevoj për njerz të vendosur dhe tē dëshmuar e që kan bërë shumë për shtetin, ata janë në Nisma.Ju që keni bindjen se duhet vepruar ndryshe për të krijuar Kosovën evropiane,Ju që keni në shpirt Lirinë, Drejtësinë dhe Solidaritetin,Bashkohuni me NISMA-në SOCIALDEMOKRATE të Kosovës për të krijuar një Kosovë të Lirë, të Drejtë dhe Solidare, ka shkruajtur Zafir Berisha në rrjetin e tij social.