Home Lajme KOSOVË Zafir Berisha për Albin Kurtin: Psikopat, skenar djallëzor i një njeriu me...

Zafir Berisha nga Nisma Social Demokrate e ka quajtur psikopat Albin Kurtin, duke thënë se nuk është i interesuar për formimin e institucioneve.“Gati para një muaji e kam lexuar se ky psikopati nuk është i interesuar për me bërë institucione e as shtet”, ka shkruar Berisha në Facebook.

“Kjo që po ndodhë dje edhe sot në Kuvendin e Kosovës, është skenar djallëzor i një njeriu me aftësi të kufizuar mendore, tiparet e të cilit e kemi parë te Hitleri dhe soji i k’saj race, gjatë të kaluarës kudo nëpër botë!’