Home Lajme KOSOVË Zgjatet orari i lëvizjes, këto janë të masat e reja

Është zgjatur orari i lëvizjes për qytetet që janë në zonë të kuqe. Qytetarët do të mund të lëvizin nga ora pesë e mëngjesit, deri në orën tetë të mbrëmjes.Në dokumentin e vendimit për zgjatjen e lirisë së lëvizjes.Në masat e reja që pritet të miratohen nga Qeveria e Kosovës në detyrë, orari i lëvizjes së qytetarëve si dhe orari i veprimtarisë së lokaleve të gastronomisë është zgjatur.