Home Lajme Zhuri dhe Vërmica pa ujë,së shpejti pritet të rikthehet furnizimi i rregullt

Hidroregjioni Jugor” Sha, njofton Konsumatorët, se ndërprerja e furnizimit të ujit në Stacionin e Pompave Vërmicë, që nga data 15.10.2020 nga ora 21:00 ka ndodhur për shkak të problemeve që janë paraqitur në rrjetin e energjisë elektrike nga ana e KEDS – it, ndërprerje të furnizimit me ujë të pijes ka në këto Fshatra : – Fsh. Zhur- Fsh. Vërmicë- Fsh. Dobrusht- Fsh. Shkozë- Pika kufitare Morinë Lusim Konsumatorët që të kenë mirkuptim dhe me rikthimin e energjisë elektrike, do të rikthehet edhe furnizimi i rregullt me ujë pijes.